Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.   De acuerdo.

CAT   ESP

 

Experiències

Experiències de disseny, creativitat, negoci i empresa. El futur de la pastisseria: tendències i reptes

Tallers, conferències i sessions de formació... A ExpoNadal 2018, professionals del sector de la pastisseria i del món del màrqueting, la comunicació i d'estratègia de negoci t'explicaran les noves tendències i els reptes que envolten el món de la pastisseria.

 

PROGRAMA

Es realitzarà un recorregut pels comerços de la ciutat per estudiar les últimes tendències a nivell d’experiències i innovacions en retail

Ponent: Maria Segarra, de l’empresa Intueri Consulting

8 d'octubre

9:30 a 12:00 h

 
 

Cata de bombons

Ponent: Exquisitem

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

8 d'octubre

10:30 a 11:30 h

 
 

Cata de caves i vins

Ponent: Pere Ventura. Sant Sadurní d'Anoia

Activitat gratuïta amb inscripció previa

8 d'octubre

12:00 a 13:00 h

 
 

La pastisseria del món.
Exemples pràctics dels conceptes més innovadors d'arreu del món

Ponent: Olivier Fernández, director de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona

8 d'octubre

15:00 a 16:00 h

 
 

La reinvenció de la pastisseria com a garantia de futur

Ponent: Pablo Morales, pastisser de La Corunya

8 d'octubre

16:15 a 17:15 h

 
 

Inauguració showroom d'aparadorisme

Ponents: Marga Viñallonga i Mercè Muñoz, d’EDCP

8 d'octubre

17:30 a 18:30 h (Aula Mirador, 1r pis)

 
 

Transformació: renovar-se o morir

Ponent: Ignasi Guitart, consultor d’empreses i professor d’Esade Business School

9 d'octubre

10:00 a 11:00 h

 
 

La importància de la marca a la pastisseria

Ponent: Paco Gil, director del Museu de la Xocolata i professor col·laborador d'Esade Business School

9 d'octubre

11:15 a 12:15 h

 
 

Com seduir al client a través de la pastisseria

Ponent: Eugeni Muñoz, Pastisseria Muñoz de Sant Vicenç dels Horts

9 d'octubre

12:30 a 13:45 h

 
 

Com poden encaixar avui les pastisseries
en les necessitats i demandes dels clients i guanyar diners

Ponent: Gemma Martín, professora d’Esade Business School

9 d'octubre

15:00 a 16:00 h

 
 

La transformació necessària del model de negoci

Ponent: Miguel Moreno, de Pastisseries Mallorca de Madrid

9 d'octubre

16:45 a 18:00 h

 
 

Els millenials són els futurs clients de la pastisseria?

Ponent: Mònica Casabayó, professora d’Esade Business School

10 d'octubre

10:00 a 11:00 h

 
 

L'storytelling a la pastisseria

Ponent: Gil Prat, de Pastisseria Prat Can Carriel de Roda de Ter. Millor Croissant d’Espanya 2017

10 d'octubre

11:15 a 12:00 h

 
 

La transformació digital a la pastisseria

Ponent: Marc Aiza, consultor de comunicació digital

10 d'octubre

12:45 a 14:00 h

 
 

La pastisseria sense gluten i vegana. Moda efímera?

Ponent: Maurici Cot, de Pastisseria Maurici Cot, Pastisseria i Postres de Llinars del Vallès

10 d'octubre

15:00 a 16:00 h

 
 

Innovació a la pastisseria

Ponent: Rafel Ferrer, consultor d’empreses i professor col·laborador d’Esade Business School

10 d'octubre

16:15 a 17:15 h

 
 

Entre tots els assistents a les diferents experiències, es sortejarà una campanya de comunicació a mitjans per tal de promocionar el vostre producte.