Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.   De acuerdo.

CAT   ESP

 

Experiències

Experiències d'elaboració

De la mà de reconeguts pastissers a nivell internacional, es donaran a conèixer les últimes tendències de la pastisseria i dels nous conceptes que estan triomfant en el sector.

 

PROGRAMA

Elaboració del croissant

Ponent: Gil Prat, Millor Croissant d’Espanya 2017

Patrocinen Elkoma i Wiesheu

8 d'octubre

10:00 a 12:30 h

 
 

El postre i els individuals

Ponent: David Gil

Patrocinen ICAM, Ravifruit, Elle&Vire i Dobla

8 d'octubre

15:30 a 18:00 h

 
 

Pastisseria de Nadal

Ponent: Marike Van Beurden

Patrocina Sosa Ingredients

9 d'octubre

10:00 a 12:30 h

 
 

El Nadal de Belcolade

Ponent: Josep Ramón Cuadras

Patrocina Belcolade

9 d'octubre

15:30 a 18:00 h

 
 

El Nadal a la Pastisseria

Ponent: Josep Maria Rodríguez, de La Pastisseria de Barcelona

10 d'octubre

10:00 a 12:30 h

 
 

Brioixeria de Nadal

Ponents: Felix Remmele i Marc Mundri

Patrocina Wiesheu

10 d'octubre

15:30 a 18:00 h

 
 

Entre tots els assistents a les diferents experiències, es sortejarà una campanya de comunicació a mitjans per tal de promocionar el vostre producte.